Om oss

Nortrans Veg og Anlegg AS er blant regionens ledende transportselskaper, og er spesielt kjent for transport av steinmasser og asfalt. Vi har også en entreprenøravdeling som administrerer og utfører både små og store anleggsprosjekter.

Vår historie startet helt tilbake i 1972 da Nordhordland Transportkontor AS ble etablert. Transportkontoret kom i stand som følge av et samlet behov blant lokale transportører og maskinentreprenører om å organisere og koordinere oppdrag, samt samle administrative oppgaver under samme tak.

I 2011 ble Nortrans Veg og Anlegg AS etablert som et av datterselskapene til Nordhordland Transportkontor AS, og er i dag et driftsselskap hvor aksjonærer, medlemmer og andre underentreprenører utfører ulike transport- og entreprenøroppdrag.

På vårt kontor i Kvassnesvegen i Knarvik sitter det i dag fem fast ansatte med ansvar for alt av administrative oppgaver som våre transport- og entreprenørtjenester etterspør. Våre oppdrag finner primært sted i Stor-Bergen, Nordhordland, Mongstad og i Ytre Sogn, men vi er også åpen for å påta oss interessante jobber andre steder i landet.

Dette har ført til at vi i januar 2019 har åpnet en egen avdeling på Østlandet, som i hovedsak vil tilby asfalt- og maskintransport i denne regionen. Vårt kontor er etablert i Hokksund i Buskerud, og består av én fast ansatt.

Vi er sertifisert av StartBANK for entreprenørbransjen, og gjennom Direktoratet for byggkvalitet er vi godkjent for ansvarsrett og innehar sentral godkjenning innen bygg og anlegg. I tillegg er vi er sertifisert av Achilles som leverandør til oljeindustrien og av Sellihca for energisektoren.

Stine F. Brandsdal

Daglig leder
Tlf: 906 67 872
stine.brandsdal@nhtrans.no

Bjarte Garnes

Transportleder
Tlf: 469 73 414
bjarte.garnes@nhtrans.no

Arve Vågenes

Transportleder
Tlf: 469 73 414
arve.vagenes@nhtrans.no

Pernille Toresdatter

Avdelingsleder Øst
Tlf: 468 84 780
pernille.toresdatter@nhtrans.no

Anita Skarpenes

Fakturaansvarlig og adm. medarbeider
Tlf: 56 35 64 40 / 918 52 428
anita.skarpenes@nhtrans.no

Mirjam Ramslien

Regnskapsleder
Tlf: 957 21 302
mr@nhtrans.no

Silje Nikolaisen

HMS/KS og økonomimedarbeider
Tlf: 482 28 108
silje.nikolaisen@nhtrans.no

Martin Uthus

Transportleder avd. Øst
Tlf: 452 45 317
martin.uthus@nhtrans.no

Kontakt oss

Har du spørsmål angående våre tjenester? Ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg.